Mondhygiënist in Maassluis

Onze mondhygiënist in Maassluis biedt u zorg, persoonlijke aandacht en advies voor uw mond en gebit. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een mondhygiënist. Ons tandartspraktijk, Mondzorg de Waterweg, beschikt over de modernste en meest geavanceerde materialen en apparatuur waarmee wij u de beste deskundige zorg kunnen bieden. Wij geven u de kwaliteit en professionaliteit die u verdient!

SPECIALIST OP HET GEBIED VAN ALGEHELE MONDGEZONDHEID

De mondhygiënist is een paramedicus en heeft daarvoor een 4-jarige bachelor opleiding op het HBO gevolgd. De taken die de mondhygiënist uitvoert, zijn in eerste instantie gericht op preventie, zoals het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes in het gebit. Bovendien is de mondhygiënist gespecialiseerd in de behandeling van tandvleesaandoeningen. Dit maakt een deel uit de curatieve behandelingen, dus gericht op genezing. De mondhygiënist is een specialist op het gebied van algehele mondgezondheid door de combinatie van taken.

Mondhygiënist in Maassluis

BEZOEK AAN DE MONDHYGIËNIST

Breng een bezoek aan de mondhygiënist wanneer er aanslag of tandsteen op het gebit is ontstaan, het tandvlees bloedt bij het poetsen, het tandvlees rood en opgezwollen is of de tanden gevoelig zijn. Er zijn natuurlijk nog tal van andere redenen om de mondhygiënist te bezoeken. Doe dit op tijd om schadelijke gevolgen te voorkomen.

BEL ONS

Ons tandartspraktijk staat voor kwaliteit. Aarzel niet en bel ons op 010-5914646 of stuur een mail naar mondzorgdewaterweg@gmail.com. Wij verwelkomen iedereen en geven u graag nadere informatie.

Onze Tandartspraktijk

U kunt bij ons terecht voor:

Algemene tandheelkunde
Gebitsprotheses (Kunstgebit)
Kronen en Bruggen
Wortelkanaal behandeling
Mondhygiëne
Cosmetische tandheelkunde
Totale gebitsrehabilitaties

Volg ons op Facebook